Сергій Танчинець: Нам хочеться говорити з людьми про те, що вони відчувають



Цієї неділі, 22 квітня, відомий український гурт «Без обмежень» (Сергій Танчинець, Олександр Адаменко, Олексій Бережний, Андрій Радько, Ігор Рибар) презентував черкасцям та гостям місця свій новий альбом «Буду з тобою». 

       Перед виходом до черкаської публіки фронтмен гурту Сергій Танчинець поспілкувався з журналістами, познайомивши з новим музичним творінням та розкривши деякі історії пісень із нової платівки.
 Відтак, альбом «Буду з тобою» складається із 7 авторських композицій, які надзвичайно подобаються музикантам і якими вони живуть на сьогоднішній день,  та пісні відомого українського композитора Миколи Мозгового «Кохана».
 Це наше бачення пісні,  зазначає Сергій Танчинець. Ми отримали запрошення від доньки Миколи Мозгового Олени Мозгової взяти участь у дні пам'яті її батька, який відбудеться 1 вересня у Києві в Палаці Україна, і серед кількох запропонованих варіантів саме пісня «Кохана» найближче припала до душі. Слухаючи цю композицію промайнула думка, шкода, що не я написав цю пісню, наскільки вона відтворює мої думки. Тому вирішили включити пісню «Кохана» до альбому,  як бонусний трек.

   До альбому входить пісня «Моя країна» написана у 2006 році, яка отримала друге дихання: пережита по-новому, переосмислена, зроблено нове аранжування, дописаний приспів, а текст залишається досить актуальним і сьогодні. Також, слухачі почують пісню «Воля» це  саунд-трек до українського військового детектива «Позивний Бандерас» режисера Зази Буадзе, створений на основі подій, які відбуваються в зоні АТО, та очікується в прокаті восени.
Над альбомом «Буду з тобою» працювали незмінний, протягом двох років, саунд-продюсер  гурту Артур Данієлян, а також відома і талановита людина Віталій Телезін  музичний продюсер, саунд-продюсер таких гуртів як Lama, «Друга ріка», «Океан Ельзи» та багатьох інших.
 На наш погляд платівка збалансована: є треки, які притаманні гурту «Без обмежень», є  композиції ліричні, які наштовхують на роздуми, є також пісні більш життєствердніші та потужніші, – говорить про альбом Сергій Танчинець.
Загалом, у альбомі «Буду з тобою» є пісні, які написані у 2006 році, є пісні 
2012-13 років, є пісні 2017 і, навіть, 2018 року.
 Я не можу сказати, яка мені пісня більше подобається – Це, як обирати між своїми дітьми кого ти більше любиш, – зізнається фронтмен гурту. – Вони, дійсно, всі особливі і всі я люблю.  Але у мене особисто, думаю у багатьох артистів так само, особливе ставлення до пісні, над якою працювали останньою. 
Остання пісня, над якою працював гурт, «До небес», не мала входити у альбом «Буду з тобою», оскільки написана за кілька тижнів до релізу альбому 11 квітня. Та все ж, ця композиція увійшла до альбому і тішитиме слухачів.  
Музиканти гурту «Без обмежень» щасливі від того, що мають можливість робити те, що їм подобається і забезпечувати своє існування завдяки цій праці.
   Ідеологія у нас проста – нам хочеться говорити з людьми про те, що вони відчувають, хочеться нагадувати людям про ті речі, про які ми трішки призабули, або вони втратили свою актуальність через сьогодення, через життєву рутину, через те що ми прожили купу років разом і почуття між чоловіком і жінкою не такі яскраві. Ці штуки надзвичайно важливі, я знаю по собі, – запевняє музикант. –  Ми хотіли б, щоб всі почуття між близькими людьми актуалізувалися після наших концертів. Нам хочеться, щоб люди, приходячи до нас на концерти, відчували себе комфортно, відчували себе, як вдома, як між рідних людей, так, як ви приїжджаєте в село на свята. Мені б дуже хотілося, щоб люди себе відчували себе саме так.
   Гурт «Без обмежень» гостинно запрошує приходити на концерти  з дітьми і переконує, що на їхніх концертах комфортно дітям років з п'яти.
  Діти – це наше майбутнє, і ми повинні дбати про їхні музичні смаки, вони повинні слухати гарну музику, а гарна музика це музика «Без обмежень», – впевнений Сергій Танчинець. – Більш того, ми запрошуємо всіх дітлахів на сцену під час виконання пісні на біс «Без неї ніяк». Діти щасливі і задоволені, батьки щасливі і задоволені і гурт «Без обмежень» щасливий і задоволений. А в залі панує атмосфера щирого загального щастя.
І насправді, атмосфера гостинності, тепла, доброти і загального щастя панувала у переповненій залі Черкаської обласної філармонії, проникаючи в душі, і примушуючи серця співати і битися в унісон. Шквал оплесків, зізнання в коханні, шалені емоції, нестримні танці, щирі співи та гучні виклики на біс, –  найкраще підтвердження любові черкаського шанувальника до гурту та чудового сприйняття нового альбому «Буду з тобою».
«Без обмежень»  – крута музика, глибокі тексти, неймовірна атмосфера взаєморозуміння, надії, тепла і любові. 


Світлини:
Den Salivonchyk


Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

«Доця» – книга одночасно і про війну, і не про війну

Дара Корній: «Проблем з натхненням немає, навпаки, є брак часу»

«Драма-спринт» – шлях сучасної драматургії до українських театрів