Троє поросят рятувалися від Вовка на театральних підмостках

   
   Березневого недільного ранку міський будинок культури імені Івана Кулика наповнився веселим гамором, дитячим сміхом та бадьорим рохканням… Черкаський Театр Шевченка підготував для своїх маленьких шанувальників нову прем'єру – музичну казку «Троє поросят».
    Режисер цієї дитячої вистави Олександр Кузьмін доклав мистецьких зусиль, аби всім відома з дитинства казочка про трьох братиків поросяток набула нових барв, образів та актуального звучання. 
 
    Два відчайдушних лінивих неслуха Ніф-Ніф та Нуф-Нуф нізащо не хотіли слухати старшого брата і вірили в те, що вовки бувають лише в колискових… 
     Та Вовку  от так халепа  вдалося матеріалізуватися… Та ще й як! Цей Вовк – талановитий артист, який мріє про велику сцену і всесвітнє визнання, здатен на неабиякі акторські виверти, щоб поласувати смачною свининкою!  Винахідливий Вовк використовував індивідуальний підхід до кожного поросятка. Режисер ні на хвильку не дозволяв глядачам нудьгувати: і діти, і дорослі захоплено чекали на чергове перевтілення cірого психолога. Вовк один за одним змінює образи: то він галантний Гість, то грайливий пірат Морський Вовк, то турботливий Санітар Лісу, який прийшов зробити поросятам щеплення від свинячого грипу, то cіроманець намагається проникнути в будиночок під виглядом невинної овечки, яка заблукала  така собі вівця у вовчій шкурі.   
    Захоплива постановка Олександра Кузьміна, неперевершена гра акторів, барвисті костюми, яскраві декорації, веселі пісні, запальні танці та щасливий фінал, безумовно, подарують малюкам та дорослим позитивні емоції, чудовий настрій та неповторні враження. 
   Ласкаво просимо на родинний перегляд музичної казки Черкаського Театру Шевченка «Троє поросят»!


Публікації: Місто на Че

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

«Доця» – книга одночасно і про війну, і не про війну

Дара Корній: «Проблем з натхненням немає, навпаки, є брак часу»

«Драма-спринт» – шлях сучасної драматургії до українських театрів