ROCK BULAVA запалила фестивальне літо на Черкащині



   Удруге "Рок Булава" об'єднала фестивальників усієї країни на Черкаській землі, змінивши позаторіч локацію, але не зрадивши основним принципам фестивалю: драйвова музика, весела компанія і кілька шалених днів без обмежень і заборон.

  Понад 70 гуртів з усіх куточків України після тривалої карантинної ізоляції упродовж трьох днів заряджали потужною енергією всіх і все навколо. 

DK.Dance


 – Це наш перший пост-карантинний фестиваль, і ми сподіваємося цього літа побувати й на інших фестивалях. Рок Булава – один із кращих фестів. Ми тут вже вдруге – були на цій локації позаминулого року. Ми бачимо, як розрісся фестиваль: стала більшою основна сцена, більша альтернативна сцена, – поки ми проходили територією, встигли зацінити розвиток. Мені здається, що у цього фестивалю є майбутнє, і ми рекомендуємо всім щороку приїздити на Рок Булаву, – поділився враженнями відразу після свого виступу фронтмен гурту із міста Суми "DK. Dance"  Андрій Шевченко.

   Цьогоріч на території фестивалю неподалік від брами фортеці "Дахнівська Січ" облаштували наметове містечко, до якого долинали виступи гуртів з Альтернативної сцени. Біля основної музичної локації можна було підкріпитися смаколиками на фудкортах, придбати аксесуари справжніх рокерів, набити на пам'ять тату, відвідати барбершоп, пограти в ігри на спортивних майданчиках, відпочити у затишку дерев, прокачати українську мову біля намету РІД, завести нові знайомства, чи зустрітися зі старими друзями. 

Наметове містечко

Альтернативна сцена

Альтернативна сцена

Фудкорти

Фудкорти

Моволюби, проєкт Р.І.Д.

   Усією родиною на "Рок Булаву" завітав організатор мото-рок-фесту "Сила нації" Валерій Лісун, вперше долучивши до фестивального руху своїх семимісячних малюків. Певно, Кіріл і Ніка стали наймолодшими фестивальниками цьогоріч. 
 
Родина Лісунів


 – Нарешті з послабленням карантинних обмежень, можна видихнути з полегшенням, вже бачиш ті самі обличчя, які зустрічаєш на тому чи іншому фестивалі. У цьому році відкриваємо фестивальний сезон з малечею - це їхній перший фестиваль. Ми хочемо започаткувати таку родинну традицію, щоб діти постійно з нами потім проводили час. Зараз активно готуємося до свого фестивалю “Сила Нації”, який проходитиме 2-4 липня на території бази відпочинку Світанок у Свидівку, і я думаю, на нашому фестивалі діти вже будуть, як риба у воді, – говорить Валерій Лісун, принагідно, запрошуючи на свій Всеукраїнський мото-рок-фест «Сила нації».

 – Я вже засиділася в декреті і довго чекала нагоди вибратися між люди.  Ми думали, що з малюками буде важче, але насправді не так вже й обтяжливо, тому, хай батьки не бояться їхати з дітьми на будь-який фестиваль. Нам вдасться відпочити, бо ми взяли з собою бабусю, тож я буду відволікатися лише, аби погодувати дітлахів. Ми ретельно підготувалися – зняли будиночок, у якому бабуся зможе побути з малюками поки вони сплять, а ми відчути дух фестивалю, – висловила очікування від омріяного активного відпочинку Тетяна Лісун.

  Розмаїття яскравих образів фестивальників, драйвова музика, якісний саунд, який упродовж трьох днів на обох сценах забезпечували професіонали з IQtech Event Service, створювали особливу атмосферу довгоочікуваного свята.






 – Рок Булава мій найулюбленіший фестиваль. Я його не можу пропустити – двічі була у Переяславі, і вдруге приїхала сюди. Це фестиваль, який змінив моє життя – він відкрив мені мене, і я зустріла тут свого чоловіка. Третій рік ми з Михайлом, він музикант, відзначаємо наше знайомство на фестивалі, – зазначила тату-майстриня з Вінниці Ірина Ланова



 Не менше ніж шанувальники чекали на відкриття фестивального сезону і хедлайнери першого дня – музичний гурт з Харківщини "Курган і Агрегат".

  –  Приїхати вперше за два роки на фестиваль – це офігєнно! Літо асоціюється з фестивалями. Літо без фестивалів якесь сумне стало, вже звикли до літніх фестів, – зізналися перед своїм виступом Аміль, Раміль та Євген.


  "Рок Булава-2021" на три дні стала територією музики, свободи, драйву та шалених емоцій, яскраві враження від якої надовго закарбуються у пам'яті гостей і учасників фестивалю. 
Фестивальники


"Зграя"

"Царство шута"

Рок Булава

Публікації: Нова Доба


Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

«Доця» – книга одночасно і про війну, і не про війну

Дара Корній: «Проблем з натхненням немає, навпаки, є брак часу»

«Драма-спринт» – шлях сучасної драматургії до українських театрів